Știrile Curente

Meteo Horoscop
Pregătire minuțioasă
Perez îl monitorizează cu detectivi pe Neymar! Real Madrid pregăteşte în amănunt cel mai mare transfer din istoria fotbalului. 

Conform ziariştilor din Spania, Neymar este obligat să se înţeleagă cu PSG pentru a fi lăsat să plece în schimbul unei sume de aproximativ 350 de milioane de euro. Pentru a face rost de bani, Florentino Perez va vinde patru staruri după Campionatul Mondial din Rusia: Gareth Bale şi Karim Benzema sunt 100% plecaţi, în timp ce Lucas Vasquez şi Isco au şi ei şanse considerabile să fie vânduţi. Dacă nu va fi păstrat Zidane, atunci şi Cristiano Ronaldo ar urma să plece de la Real în vară. În planul uriaş gândit de Real Madrid s-a strecurat şi o echipă de detectivi. Perez vrea să se asigure că investiţia în Neymar este una sigură şi are nevoie de detalii despre viaţa extrasportivă a brazilianului. Mai mult, preşedintele trupei blanco a cerut monitorizare şi pentru tatăl lui Neymar. 
 
08 February 2018 19:14 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717