Știrile Curente

Meteo Horoscop
Recensământul anual la un zoo din Londra
Mare forfotă la o grădină zoologică din Londra, unde a început recensământul anual. Îngrijitorii animalelor lucrează cu spor, pentru a număra fiecare locatar al parcului, de la pinguini, până la cel mai mic păianjen. 

Numărarea din grădina zoologică este un proces destul de complicat și anevoios, pentru că viețuitoarele nu stau locului. Ca să le poată aduna, îngrijitorii parcului recurg la diverse șiretlicuri. Cei care s-au arătat mai cooperanţi au fost pinguinii, ademeniţi cu mult peşte.

Grădina zoologică londoneză, una dintre cele mai vechi din lume, găzduieşte peste 700 de specii de animale. Scopul recensământul este de a monitoriza nașterile, dar și succesul programelor de reproducere. Ulterior, datele sunt introduse într-un sistem informatic, ce contabilizează toate exemplarele din fiecare specie la nivel mondial. 
 
08 February 2018 19:19 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717