Știrile Curente

Meteo Horoscop
Berărie la bibliotecă
Clădirea Bibliotecii "Târgoviște" din Chișinău ar putea fi sediu pentru o... berărie. Directorul acestei filiale a Bibliotecii Municipale "Bogdan Petriceicu Hasdeu" afirmă că o porțiune din teritoriul care aparține instituției a fost îngrădit, iar în subsol se muncește de zor. Sunt indignați și cititorii, dar bărbatul care face lucrările spune că are toate actele în regulă pentru reparație. El este contrazis însă de Pretura sectorului Buiucani. 

Persoana acuzată în acest caz ne-a spus la telefon că are toate actele în regulă și nu intenționează să deschidă o berărie, ci doar face reparație. Bărbatul a adăugat că a împrejmuit terenul pentru securitatea celor din jur. Reprezentanții Preturii sectorului Buiucani au declarat însă pentru Jurnal TV că lucrările asupra unei intrări suplimentare în subsol au fost sistate pentru că proprietarul nu are autorizație pentru îngrădire, iar actele pentru construcție sunt expirate. 
 
09 February 2018 19:25 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717