Știrile Curente

Meteo Horoscop
Consilierul Premierului, opt ani după gratii
Un alt demnitar de peste Prut ajunge după gratii. Darius Vâlcov, unul dintre consilierii premierului României, a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, pentru corupție. 

Decizia a fost luată de către magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție de la București și nu este una definitivă. Fost primar de Slatina și ex-ministru al Finanțelor, PSD-istul Vâlcov este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani, dar şi de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţiile ocupate. Instanța a decis și confiscarea banilor pe care Darius Vâlcov i-ar fi primit drept șpagă și a pus sechestru pe bunurile ridicate la perchezițiile făcute în 2015 în acest dosar. Este vorba despre aproximativ 170 de tablouri și alte opere de artă, trei lingouri de aur și diverse sume de bani. Politicianul a respins categoric acuzațiile și a cerut achitarea. 
 
09 February 2018 17:05 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717