Știrile Curente

Meteo Horoscop
Crește bilanțul victimelor în Taiwan
Numărul deceselor provocate de cutremurul care a zguduit estul Taiwanului s-a ridicat la zece. Alte peste 270 de persoane au suferit traumatisme, după ce numeroase clădiri s-au înclinat periculos. Între timp, salvatorii depun eforturi uriașe pentru a scoate oamenii blocați sub dărâmături. 

Oraşul Hualien din estul Taiwanului fost afectat cel mai mult de seism. Acolo, aproape 500 de persoane au fost trimise în adăposturi temporare. Cutremurul a lăsat pe întuneric aproape două mii de gospodării, iar alimentarea cu apă a fost sistată în 40.000 de clădiri. Între timp, pompierii depun eforturi uriașe pentru a scoate în viață persoanele prinse sub dărâmături.

Amintim că un seism cu magnitudinea de 6,4 pe Richter s-a produs miercuri la adâncimea de 10 kilometri, în largul coastei estice a Taiwanului. Terifiați de pagubele provocate, oamenii au fost loviți puțin mai târziu de un al doilea cutremur, mai slab. Această insulă este situată pe aşa-numitul "cerc de foc al Pacificului", iar mișcările telurice sunt frecvente în regiune. 
 
09 February 2018 17:01 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717