Știrile Curente

Meteo Horoscop
Flamini, cel mai bogat fotbalist
Mathieu Flamini, mijlocaşul francez care a semnat săptămâna trecută cu echipa spaniolă Getafe, este prezentat de ziarul Marca drept "cel mai bogat" fotbalist din lume. 

Fostul jucător al lui Arsenal şi Milan, care va împlini luna viitoare 34 de ani, este coproprietarul unei firme din domeniul bioindustriei, evaluată la 30 de miliarde de euro. Fotbalistul a iniţiat foarte discret această afacere în urmă cu zece ani, împreună cu un asociat italian. Cu mai multe milioane de euro, el a lansat acest startup specializat în producerea acidului levulinic, o moleculă extrasă din deşeurile vegetale şi prezentată ca un posibil înlocuitor al petrolului. Flamini este coproprietarul acestei firme cu sediul în Olanda, care produce în Italia şi s-a extins în Statele Unite. 
 
09 February 2018 19:08 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717