Știrile Curente

Meteo Horoscop
Năstase, întrevedere de rang înalt
O nouă întrevedere de rang înalt la sediul Platformei Demnitate și Adevăr. Președintele formațiunii, Andrei Năstase, s-a întâlnit cu delegaţia Forului European pentru Democraţie şi Solidaritate, aflată la Chișinău. Discuţiile s-au axat pe mai multe subiecte de actualitate, inclusiv pe cele legate pe provocările din anul electoral. 

Șeful delegației, Arjen Berkvens, a făcut o scurtă prezentare a colegilor săi, precizând că scopul vizitei este cunoașterea obiectivă şi echilibrată a realităților din Republica Moldova. Potrivit unui comunicat de presă al Platformei Demnitate și Adevăr, Arjen Berkvens a spus că apreciază activitatea lui Andrei Năstase în calitate de lider al mișcării protestatare și ar dori să afle punctul său de vedere asupra situației din țară. Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr a făcut referire, în mod special, la sistemul mixt. 

De asemenea, s-a vorbit și despre blocul format cu Partidul Acțiune și Solidaritate. 

Membrii delegației au avut întrebări și pe alte subiecte, precum problemele sociale, dar și crimele financiare din țara noastră. Președintele Platformei Demnitate și Adevăr le-a mulțumit oaspeților și a specificat că a fost în permanență interesat de comunicarea cu toate curentele politice europene, inclusiv cu socialiștii europeni. La rândul său, șeful delegației Forului European pentru Democrație și Solidaritate a subliniat că relațiile dintre cele două structuri vor continua. 
 
09 February 2018 19:19 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717