Știrile Curente

Meteo Horoscop
O moldoveancă, în topul celor mai influenți
O tânără originară din Republica Moldova se află în „Top 100 Influencers in Identity”, alături de alte nume cunoscute în întreaga lume, precum Mark Zuckerberg sau Edward Snowden. 

Este vorba despre Mariana Dahan, originară din Ungheni, care activează în domeniul identificării digitale. Ea conduce proiectul World Identity Network, ce are drept scop dezvoltarea unui sistem universal de identificare a persoanelor. Unul dintre obiective este lupta împotriva traficului de copii. Mariana Dahan a fost coordonator de programe și specialist senior în tehnologii de informare și comunicare la Banca Mondială. Ea este și fondatoarea unei organizații ce implementează tehnologii blockchain – un mecanism care permite oricui să stocheze sau să transfere active. 
 
09 February 2018 17:09 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717