Știrile Curente

Meteo Horoscop
Sandu: Mecanismele vor fi anunțate curând
Mecanismele după care vor fi selectați cei care vor face parte din blocul constituit de Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma Demnitate și Adevăr ar putea fi anunțate săptămâna viitoare. Asta a spus președinta PAS la un post privat de televiziune. Maia Sandu a vorbit despre parteneriatul anunțat încă anul trecut, dar și despre alte subiecte. 

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate afirmă că împreună cu Platforma Demnitate și Adevăr au format un bloc și se pregătesc pentru orice situație care va fi în cazul parlamentarelor din acest an. 

Și pentru a se asigura că vor avea cea mai bună echipă, elaborarea mecanismelor durează, a adăugat Maia Sandu. 

În bloc vor putea accede și reprezentanți ai altor formațiuni politice care vor trece prin mecanismele propuse. 

În altă ordine de idei, Maia Sandu a fost întrebată și despre diploma actualului ministru al Economiei și fostului premier Chiril Gaburici. Pe atunci, Sandu era ministru al Educației. 

Chiril Gaburici a fost vizat într-un dosar penal deschis în privinţa studiilor sale, însă în cele din urmă acesta a fost clasat pentru că a expirat termenul de prescripţie. 
 
09 February 2018 19:17 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717