Știrile Curente

Meteo Horoscop
Surprize de Ziua Îndrăgostiților
Vedetele au început deja să pregătească surprize pentru Ziua Îndrăgostiților, sărbătorită pe 14 februarie. Astfel, pentru a marca cea mai romantică zi a anului, îngerașii de la „Victoria's Secret” au participat la un pictorial incendiar. Asta în timp ce admiratoarele actorului Tom Hardy vor avea ocazia să stea în brațele acestuia. 

Șase îngerași ai Casei de Modă „Victoria's Secret” s-au lăsat fotografiaţi în cadrul celei mai recente campanii de promovare a brandului de lenjerie intimă. Modelele au marcat cu anticipație Ziua Îndrăgostiţilor printr-un pictorial fierbinte, realizat în Los Angeles.

O altă surpriză de Ziua Îndrăgostiților vine din partea actorului Tom Hardy. Admiratoarele acestuia vor putea să vadă cum este să stai în brațele celebrului artist. Asta datorită unei iniţiative a Muzeului Madame Tussauds din Londra, unde statuia din ceară a lui Tom Hardy are... puls și pieptul cald. Primii care au testat inovația au fost câţiva patrupezi.

Muzeul Madame Tussauds, care are filiale în mai multe orașe din lume, le permite vizitatorilor să atingă replicile din ceară ale celebrităţilor şi să se fotografieze alături de ele. 
 
09 February 2018 19:15 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717