Jurnalul orei 17, 10 Septembrie
Jurnalul orei 17:00 10 septembrie 2021, 18:40 | 1042

Prezentat de Adrian Prodan

Cetățenii Republicii Moldova stabiliți în Marea Britanie i-au reclamat autorităților britanice pe fugarii Veaceslav Platon și Gheorghe Cavcaliuc. Autorii denunţului informează că aceștia din urmă figurează în dosare penale, sunt daţi în urmărire generală şi se ascund la Londra. În replică, Gheorghe Cavcaliuc ameninţă că îi va da pe reclamanți în judecată pentru răspândirea de informaţii false.

Face parte din echipa socialiștilor, dar afișează o ținută contrară principiului egalității sociale. A venit la emisiunea „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV la volanul unei mașini scumpe și îmbrăcat într-un sacou de brand italian de 1.400 de euro. Este vorba de ex-deputatul PSRM, Nicolae Pascaru. Cum a reacționat acesta când a fost întrebat despre opulența afișată - vedeți în cele ce urmează.

Celebrul actor francez Alain Delon a venit astăzi la funeraliile lui Jean-Paul Belmondo. În vârstă de 85 de ani şi considerat timp de mulţi ani "rivalul de moarte" al lui Belmondo, Alain Delon a venit însoţit de unul dintre fiii lui, Anthony.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie