Jurnalul orei 17, 14 Noiembrie
Jurnalul orei 17:00 14 noiembrie 2022, 18:47 | 860

Prezentat de Vasile Luchianu

Lumea economisește curentul cât de tare poate. Dacă până acum, oamenii nu-și imaginau cum e să renunți la mașina de spălat, la televizor sau la frigider, prețul enorm al energiei electrice i-a făcut să își schimbe modul de viață. În același timp, mai toți spun că vor plăti facturile, oricât de mari vor fi.

Au adus de acasă ce a fost mai bun! Elevii de la Gimnaziul „Ion Luca Caragiale” din Chișinău au organizat un târg de caritate, alături de părinți și profesori. Banii colectați urmează să ajungă în fondul de ajutorare a persoanelor care suferă de cancer. ”Contează orice ajutor. Fiecare leu este important”, afirmă inițiatorii acestui proiect.

Lacrimi de bucurie în orașul Herson, recent eliberat de sub ocupație rusă. Volodimir Zelenski a mers astăzi încolo și a participat la arborarea drapelului în faţa sediului administraţiei regionale. "Ucraina eliberează teritoriile ocupare și, în pofida luptelor grele și a costului înalt al victoriei, vom parcurge această cale dificilă", a declarat Zelenski.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie