Jurnalul orei 15, 4 Mai
Jurnalul orei 15:00 4 mai 2021, 17:10 | 1252

Prezentat de Eugenia Apostu

Autoritățile municipiului Chișinău au trecut astăzi la cea de-a treia etapă de vaccinare, fiind vizată populația generală. Locuitorii orașului au posibilitate să se vaccineze la cerere, cu programare la medicul de familie, au precizat responsabilii din Primărie.

De astăzi, moldovenii se pot vaccina împotriva COVID – 19 și cu serul Sputnik V, produs în Federația Rusă. Vaccinurile au fost deja repartizate centrelor de sănătate, care pot da startul imunizării, susțin reprezentanții Ministerului Sănătății.

Primarul de Bălți Renato Usatîi a creat un bloc electoral, care îi poartă numele, pentru a nu admite apariția vreunui partid clonă în perspectiva alegerilor anticipate din 11 iulie. El a depus astăzi actele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea blocului ”Renato Usatîi”, creat prin fuziunea formațiunilor ”Partidul Nostru” și ”Partidul Patria”. Usatîi a vrut să candideze pe listele acestuia din urmă la parlamentarele din 2014, dar formațiunea a fost exclusă din cursă cu trei zile înainte de alegeri.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie