Patrula Jurnal TV, 25 Iulie

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Două tinere de 15 și 17 ani s-ar fi aruncat în gol de la etajul 13 al unei clădiri din Bălți. Ambele au lăsat bilete de adio. Acestea nu erau locatare ale blocului de pe care ar fi sărit. Potrivit poliției, adolescenta de 17 ani se afla la evidența Centrului de plasament „Drumul spre Casă” din Bălți. Acolo locuia și primea consiliere psihologică. Tot la acest centru s-a aflat și cealaltă fată, în luna aprilie curent.

Cu un pistol într-o mână și cu o grenadă, în alta. Așa a venit un bărbat să discute cu soția lui, care cere divorț. S-a întâmplat recent, în satul Congazcic din autonomia găgăuză. Șeful Inspectoratului de Poliție Comrat susține că nu are alte pârghii decât să-i interzică individului să se apropie de casa unde locuiește femeia.

Sute de kilograme de cocaină columbiană au intrat pe continentul european prin porturi la Marea Neagră, iar pe lanțul de distribuție interferează crima organizată din regiune și ”gulerele albe” de la Chișinău. Câțiva ofițeri au muncit în secret la acest caz îngropat în arhiva serviciului special al Ministerului de Interne. Portalul de investigație RISE a obținut o parte din documentele operative și a dezvăluit întreaga schemă. Primul deconspirat a fost moldoveanul Anatolie Vidiș.

Opinia ta contează. Comentează!