Jurnalul orei 15, 14 Februarie
Jurnalul orei 15:00 14 februarie 2022, 15:56 | 958

Prezentat de Vasile Luchianu

De mâine, benzina va fi mai scumpă cu nouă bani, iar motorina - cu șase bani litrul. Operatorii petrolieri vor putea comercializa un litru de benzină A95 cu 23 de lei și 93 de bani, iar un litru de motorină - cu 20 de lei și 81 de bani.

Președintele Maia Sandu a chemat la solidaritate în contextul crizei regionale de securitate. Într-un mesaj adresat cetățenilor, șefa statului a spus că autoritățile iau în considerare toate scenariile posibile, inclusiv cel al unor eventuale operațiuni militare în țara vecină. Ea a reiterat că Moldova este țară neutră și a avut un mesaj aparte pentru cetățenii noștri din stânga Nistrului.

Reprezentanții industriei ospitaliere cer revizuirea programului de activitate pentru sectorul HoReCa, în contextul în care numărul cazurilor de infectări cu Covid-19 este în descreștere. Solicitarea a fost expediată Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică și Comisiei Situații Excepționale. Reprezentanții Guvernului ne-au spus că subiectul va fi discutat în cadrul ședinței de astăzi a CNESP.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie