Magie în bucătărie, cu ingrediente bune

Daniela Cucu e o mamica precum multe altele, care isi creste cu dragoste si atentie mare la alimentatie doi copii. Tanara a inteles ca ceea ce face zilnic pentru familia sa, ii poate inspira pe altii. Asa a decis sa creeze un blog culinar – magie in bucatarie.

Mai multe circumstanțe din viața Danielei au ajutat-o să înceapă un mod sănătos de viață și o alimentație echilibrată. Ceea ce la un moment dat i s-a părut o problemă, alergia la anumite alimente a copilului său, a fost de fapt o posibilitate de a descoperi noi alternative și un stil de viață diferit.

Tânăra voia să păstreze undeva toate rețetele pe care le experimenta și îi reușeau, pentru a reveni la ele. Cea mai potrivită idee a fost de a crea un blog. Zis și făcut - așa a luat naștere pagina – Magie în bucătărie.

Rețetele publicate pe blog sunt rezultatul de succes al încercărilor sale. Tot ce postează pe pagina ei, Daniela testează de câteva ori.

Familia Danielei a renunțat la trei alimente inflamatorii: făină albă, lactate și zahăr.

Bloggerita nu-și afișează viața pe Instagram sau blog, îi place să rămână în culise și mereu încearcă să fie o persoană pozitivă și motivată.

Opinia ta contează. Comentează!