Jurnalul orei 17, 21 Iulie
Jurnalul orei 17:00 21 iulie 2021, 19:10 | 1517

Prezentat de Vasile Luchianu

Și-au exprimat dezacordul față de acțiunile administrației separatiste de la Tiraspol și s-au ales cu condamnări. Este vorba de doi bărbați din stânga Nistrului, Mihail Ermurachi și Ghenadie Ciorba. Unul l-a insultat pe șeful grupării separatiste de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, iar altul a organizat un protest împotriva restricționării abuzive a liberei circulații în perioada pandemică.

Deși recunosc faptul că noile tulpini ale SARS-CoV-2, Delta și Lambda, sunt mai contagioase și mai violente, mulți moldoveni refuză în continuare imunizarea. Aceștia spun că nu au încredere în vaccin și că se protejează de virus prin metode proprii. Alții însă, deși imunizați cu ambele doze, sunt oricum alarmați și se protejează inclusiv prin metode clasice, cum ar fi purtarea măștii și distanțarea fizică.

Pasărea pre limba ei piere! Deși autoritățile municipale se lăudau că vor amenaja Complexul victimelor catastrofei de la Cernobîl până în primăvară, lucrările nu au fost finisate nici până astăzi. Din aprilie până recent, monumentul de pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei a fost lăsat în voia sorții.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie