„Partidul Nostru” intră în campanie
Politic 28 decembrie 2018, 20:46 | 2266

În lupta pentru viitorul parlament mai intră un concurent - formațiunea politică „Partidul Nostru”. Într-o conferință de presă, membrii acesteia au declarat astăzi că vor desfășura o campanie corectă, fără a le da oamenilor pomeni electorale, ca alți politicieni. Deocamdată, au fost numiți primii 17 candidați în circumscripții uninominale. Totodată, formațiunea „Partidul Nostru” anunță că nu va participa la referendumul, care va fi în aceiași zi cu alegerile parlamentare din 24 februarie.

Vicepreședintele formațiunii, Elena Grițco, a precizat că ea și colegii săi nu vor apela, în această campanie electorală, la diverse șiretlicuri, cum obișnuiesc să o facă alții.

Grițco a subliniat că formațiunea pe care o reprezintă va respecta întocmai legislația în vigoare.

Un alt vicepreședinte al formațiunii ”Partidul nostru”, Ilian Cașu, a declarat presei că va denunța imediat orice încercare de fraudare a alegerilor din februarie.

Membrii formațiunii ”Partidul Nostru” spun că nu vor participa la referendumul organizat concomitent cu alegerile din 24 februarie.

Potrivit lui Dmitri Ciubașenco, ar putea fi tentative de a scoate formațiunea din cursa electorală.

Lista națională a formațiunii va fi prezentată ulterior de către Renato Usatâi, întrucât se mai poartă discuții cu Partidul Patria. Precizăm că la sfârșitul săptămânii trecute, fostul primar de Bălți, Renato Usatâi, a anunțat că va participa la scrutinul din 24 februarie doar într-un bloc, format din doi actori - formațiunea ”Partidul Nostru” și Partidul ”Patria”. Acesta s-ar putea numi Blocul „Renato Usatâi”. Președintele PD, Vladimir Plahotniuc, nu a fost de găsit pentru un comentariu, iar purtătorul de cuvânt al formațiunii, Vitalie Gamurari, avea telefonul deconectat, pe tot parcursul zilei.

Opinia ta contează. Comentează!