Meteo, 5 Aprilie
Meteo 5 aprilie 2023, 21:48 | 1281

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 4 si plus 9 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus doua grade. Meteorologii anunta cer noros in toate localitatile republicii, nu sunt prognozate precipitatii. Plus 7 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi plus unu, vantul va sufla din nord-vest cu pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus 4 si plus 5 grade, iar minimile vor indica minus unu, minus 2 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra plus 9 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana plus 3 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 10 grade se vor inregistra la Bucuresti, sunt prognozate averse. Plus 6 grade se vor atesta in orasele Iasi si Cluj. unde sunt asteptate precipitatii. Plus 9 grade se vor atesta in orasele Constanta si Craiova.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 25 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 22 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra. La Paris si Amsterdam se prevede cer variabil, cu maxime de pana la plus 14 si respectiv plus 11 grade. Maxime de plus 15 grade se vor inregistra la Roma si va fi in mare parte insorit. Va ploua la Viena, iar la Berlin va fi in mare parte innorat. Averse sunt asteptate la Atena, precipitatii la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie