Patrula Jurnal TV, 10 Aprilie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

În ajunul semănatului de primăvară, un producător agricol din satul Gradiște, raionul Cimișlia, s-a pomenit că nu mai are ce pune în pământ. Semințele de floarea-soarelui și porumb, procurate pentru însămânțare, i-au fost furate din depozitul întreprinderii. Cei aproximativ 100 de saci cu produs semincer, pentru care fermierul a dat peste 350 de mii de lei, au fost scoși printr-o gaură, făcută în perete. Acum, polițiștii sunt în căutarea făptașilor.

Vladimir Zelenski a fost în orașul Bucea, unde soldații ruși au ucis sute de oameni. Occidentul cere crearea unei comisii internaționale de anchetă asupra "genocidului" comis de armata rusă. În replică, Moscova afirmă că scopul publicării imaginilor cu morți pe străzi, pe care le consideră false, este de a opri negocierile dintre cele două părți și de a escalada conflictul. Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Mai mulți militari ruși din forțele de menținere a păcii din regiunea transnistreană și-au aplicat pe uniforme litera „Z”, simbolul invaziei Rusiei asupra Ucrainei. Autoritățile de la Chișinău au calificat gestul drept „o provocare”. Delegația în Comisia Unificată de Control le-a cerut rușilor să aducă echipamentul militarilor în conformitate cu actele misiunii de pacificare, în caz contrar se va recurge „la măsuri diplomatice și mediatice”. În timp ce deputații PAS condamnă acțiunile militarilor ruși, opozanții pro-ruși din Parlament au evitat să se expună asupra acestui subiect.

Opinia ta contează. Comentează!