Jurnalul orei 17, 29 Septembrie
Jurnalul orei 17:00 29 septembrie 2021, 19:15 | 1520

Prezentat de Sofia Obadă

Turcia a donat Republicii Moldova 70 de mii de doze de vaccin „Sinovac”. Lotul va fi distribuit în toate localitățile din țară, inclusiv în regiunea transnistreană și în Autonomia Găgăuzia. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, prezentă la ceremonia de recepționare a serului.

Sheriff Tiraspol a învins aseară Real Madrid cu 2-1 și este lidera grupei „D”. Înainte de partida cu Real, jurnaliștii spanioli s-au dus la aeroport sa-i întrebe pe fotbaliștii lui Sheriff dacă sunt profesioniști sau nu! În cele din urmă totul s-a terminat cu umilința galacticilor pe Santiago Bernabeu, iar antrenorul tiraspolenilor a aterizat la Chișinău cu tricoul lui Modric în bagaj. Alte lucruri interesante despre surpriza anului din Champions League, vă arătăm în materialul ce urmează!

Mare premieră la Royal Albert Hall, celebra sală unde sunt lansate de obicei filmele avându-l ca erou pe agentul 007. Filmul, a cărui premieră a suferit mai multe amânări din cauza pandemiei de COVID-19, va fi lansat în cinematografele din întreaga lume pe 8 octombrie. În această lucrare, actorul Daniel Craig îl interpretează pentru ultima oară pe James Bond.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie