Jurnalul orei 17, 8 Iulie
Jurnalul orei 17:00 8 iulie 2021, 18:32 | 1345

Prezentat de Eugenia Apostu

La paradă - da, la ședință - ba! După ce a lipsit ieri de la ședința Guvernului din motiv că s-ar afla în spital, astăzi ministrul în exercițiu al Apărării, Victor Gaiciuc, și-a făcut apariția la ceremonia de detașare a unui contingent de militari moldoveni în Kosovo. A ținut chiar și un discurs în fața celor prezenți. Se întâmplă în contextul în care, de mai bine de două săptămâni, Guvernul nu se poate întruni în ședință, ca să aloce bani suplimentar pentru alegeri, din lipsă de cvorum. Ofițerul de presă al Ministerului Apărării ne-a spus că Gaiciuc, sub anestezie, a participat la ceremonia de astăzi.

Guvernul de la București va dona vaccinuri Pfizer şi AstraZeneca Republicii Moldova şi Georgiei. La Chișinău vor ajunge peste o sută de mii de doze de vaccin Pfizer. Anunțul a fost făcut astăzi de către prim-ministrul Florin Cîțu, după ședința Guvernului.

Stau fără salarii mai bine de trei luni și promit că intră în grevă. Șoferii care muncesc pe liniile de microbuz din municipiul Orhei afirmă că le-a ajuns cuțitul la os și dacă nu primesc banii până la finele acestei săptămâni, orheenii vor merge pe jos.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie