Meteo, 14 Iulie
Meteo 14 iulie 2023, 21:02 | 349

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata, 15 iulie, maximele termice se vor situa intre plus 26 si plus 31 de grade Celsius, meteorologii anunta cer noros in toate localitatile republicii, fara precipitatii. Plus 29 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 18 grade, iar vantul va sufla din nord-vest cu rafale de pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 27 de grade, noaptea minimele se vor situa intre plus 15 si plus 16 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 31 de grade Celsius, vor fi plus 18, plus 20 de grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 34 de grade se vor inregistra la București si la Craiova, unde se anunta o zi cu soare. Cu un grad mai rece va fi la Timisoara. Se prevede cer variabil in orasele Iasi, Constanta si Brasov.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 26 de grade vor fi la Lisabona, plus 33 la Madrid. La Londra si Paris meteorologii anunta precipitatii, cu plus 20 si plus 25 de grade. Averse sunt progozate la Amsterdam. Insorit va fi sambata la Roma si Viena, cu plus 35 si plus 33 de grade. Se prevede cer variabil la Berlin si Varsovia. La Kiev va fi in mare parte insorit. 38 de grade se vor atesta la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie