Patrula Jurnal TV, 30 Octombrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Polițiștii și procurorii au destructurat o grupare criminală, care organiza transportarea cetățenilor ucraineni în Uniunea Europeană. Din rețea făcea parte și o femeie, angajată a Poliției de Frontieră. Serviciile prestate variau între patru și 11 mii de dolari.

Incendiu la Spitalul Clinic de Psihiatrie din orașul Codru! Focul a izbucnit în secția unde sunt închiși deținuți ce au comis infracțiuni grave. Un bărbat, condamnat pe viață, i-a convins pe ceilalți să incendieze saltele și să strice camerele video. Mai mult. Individul a amenințat că va lua ostatici și va comite crime. Pentru a calma spiritele, a fost nevoie de intervenția mascaților de la „Fulger”.

Un bărbat din Chișinău s-a pomenit într-o situație confuză: trebuie să plătească aproape 200 de mii de lei din cauza unor neînțelegeri la cumpărare-vânzare. Pavel Ciornenchi a fost acționat în judecată de către vecinii săi, care au cumpărat o parte din casă de la o altă familie, procurată de la bărbatul cu pricina în urmă cu 15 ani. Reclamantul zice că s-a văzut nevoit să-l acționeze în judecată pe fostul proprietar. „E un moment de răzbunare între două familii”, afirmă avocatul celui, care trebuie să plătească.

Opinia ta contează. Comentează!