Jurnalul Sportiv, 20 Octombrie
Sport 20 octombrie 2021, 20:21 | 738

Prezentat de Daniela Ciocanu

Numarul moldovenilor care au evoluat pe parcursul istoriei in grupele Champions League a ajuns la 7. Aseara, Verniduv la titularizat pe portarul Dumitru Celeadnic, iar spre finalul meciului au fost introdusi Maxim Cojocaru si Serafim Cojocari. Anterior, grupele Champions League au mai evoluat Alexandru Gatcan, Alexandru Epureanu, Serghei Covalciuc si Sergiu Dadu.

Publicația britanică Mirror transmite că oficialii lui Manchester United și-au pierdut răbdarea cu antrenorul norvegian, pe care urmează să-l demită. Manchester United avea ambiții mari pentru acest sezon, fapt dovedit și de transferurile din vară, când au fost aduși Raphael Varane, Jadon Sancho și Cristiano Ronaldo, dar rezultatele dorite nu au apărut și, după opt etape de Premier League, echipa este deja la cinci puncte în spatele liderului Chelsea. Pentru a încerca să salveze sezonul și să rămână cu șanse la câștigarea primului titlu în Anglia din 2013 încoace, șefii lui Manchester United vor să-l demită pe Ole Gunnar Solskjaer în viitorul imediat apropiat. Conducerea de pe ”Old Trafford” i-a stabilit și un înlocuitor tehnicianului norvegian, Antonio Conte, cel care a câștigat titlul cu Inter în Serie A stagiunea trecută.

În noul contract, clauza de reziliere va fi de un miliard de euro. Este aceeași clauză pe care o are și Pedri, care a semnat săptămâna trecută. Catalanii sunt convinși că Ansu Fati este noul giuvaer al echipei, după încheierea "erei Messi". De altfel, Fati a și preluat numărul 10 de la argentinian. Imediat după revenirea în urma unei accidentări, jucătorul de 19 ani a marcat două goluri în patru meciuri.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie