Patrula Jurnal TV, 9 Mai

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Dosarul tinerei din Comrat, care acum cinci luni și-ar fi ucis mama, nu poate fi trimis în instanță. Potrivit procurorilor, lipsește expertiza medico-legală, care este obligatorie pentru a formula acuzațiile. Până va fi efectuată această expertiză, suspecta se află în detenție.

Fostul deputat român Cristian Rizea, condamnat de justiția de la București la închisoare cu executare pentru trafic de influență și spălare de bani, se află din nou la libertate. Acesta fusese arestat toamna trecută după ce fostul președinte Igor Dodon i-a retras cetățenia moldovenească, iar procurorii l-au învinuit de ”fals în declarații la depunerea cererii de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova”. Avocații lui Rizea au contestat decretul lui Dodon, pentru că documentul a fost întocmit cu greșeli și nu conținea datele de identificare ale fostului deputat român. Între timp, cât procesul de judecată privind decretul continuă, au expirat cele 180 de zile care permit menținerea unei persoane în arest în vederea extrădării ei.

Locatarii unui bloc din sectorul Centru au trăit momente de groază, după ce o plită de beton dintr-o balustradă situată la etajul 16 al clădirii s-a prăbușit în curte. Acolo se aflau mai mulți oameni, dar au scăpat cu viață ca prin minune. Salvatorii au intervenit la fața locului.

Opinia ta contează. Comentează!