Meteo, 1 Ianuarie
Meteo 1 ianuarie 2022, 19:50 | 1084

Prezentat de Felicia Jenunchi

Noul an ne intampina cu vreme relativ frumoasa, daca astazi pe alocuri au cazut precipitatii, maine insa va fi partial insorit, maximile termice vor atinge valoarea de 4 grade. Balti 2 grade. 3 grade anunta meteorologii duminica pentru orașul Orhei,vor fi minime de minus doua. minus doua grade se vor înregistra si la Soroca pe timp de noapte, pe timp de zi plus doua grade. La Cahul vor fi 4 grade pe timp de zi, la Comrat cu un grad mai rece, un mix de soare si nori se asteapta in ambele orase, noaptea temperaturi negative. Ungheni 3 grade, mercurul din termometre va cobori pana la minus doua.

Partial innorat va fi duminica la Iasi, se vor inregistra 2 grade, noaptea minus 3. Mai cald la Cluj, aici se vor inregistra 9 grade si va fi insorit. Bucuresti cu un grad mai rece decat la Cluj, 8 grade pe timp de zi, pe timp de noapte plus doua.

Urmeaza prognoza meteo pentru Europa. Precipitatii anunta meteorologii pentru Londra, Paris si Amsterdam, 14 grade se vor inregistra la Paris. Va ploua la Berlin, meteorlogii aunta 11 grade. Madrid partial insorit si 15 grade.

14 grade si un mix de soare si nori se anunta la Roma. Cad precipitatii la Praga, Viena innorat si 9 grade. Partial innorat la Moscova cu minus 7. Minus 2 grade se vor inregistra la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie