„Satul German”, un proiect revoluționar în Republica Moldova
Advertorial 10 mai 2022, 12:01 | 1518

O prezentare video a „Satului German”, publicată de către antreprenorul Ceslav Ciuhrii pe Facebook, oferă imagini și detalii impresionante despre cum va arăta noua suburbie a capitalei și ce beneficii vor avea viitorii locatari.

Zonele verzi, pistele pentru bicicliști, străzile largi, casele la sol și vilele moderne cu număr mic de etaje, terenurile de tenis, dar și havuzul impresionant sunt doar o mică parte a infrastructurii bogate a „Satului German”, pe care Ceslav Ciuhrii o descrie în filmuleț.

Din prezentarea video aflăm multe informații noi. De exemplu, că fiecare grupă de copii de la grădinița care este construită în „Satul German” va avea ieșire la propriul teren de joacă. De asemenea, copiii vor avea acces la cameră salină, piscină, logoped, șah, pictură, muzică, teatru și alte activități importante pentru dezvoltarea timpurie a copilului. Iar despre școală, Ceslav Ciuhrii a menționat că aceasta va avea o capacitate de 1000 de elevi, vor exista clase cu profil sportiv și artistic, piscină de înot, sală de creație, terenuri de sport în aer liber, iar copiii vor putea alege și ore opționale, cum ar fi cele de educație financiară sau robotică.

Ceslav Ciuhrii a vorbit și despre centrul comercial și cel de business, despre bancă, farmacie, despre centrul de fitness dotat inclusiv cu două piscine semiolimpice pentru adulți și copii, cu zonă spa, masaj și cafenea fitness, despre spitalul modern, dar și despre cele circa 1500 de locuri de muncă pe care le va crea “Satul German”.

„Satul German” nu este despre vânzarea sau cumpărarea de mp. Este despre o comunitate care construiește noi standarde de viață și dezvoltare, care își dorește acasă o localitate ca în Europa, unde te simți în siguranță, unde aerul e curat, ecologic, unde e frumos vizual și unde ai toate cele necesare pentru un trai modern. “Satul German” este locul în care casa devine acasă”, spune Ceslav Ciuhrii în prezentarea video.

Reamintim că antreprenorul Ceslav Ciuhrii construiește, în premieră pentru țara noastră, de la zero, o suburbie modernă la ieșirea din capitală, în preajma bulevardului Dacia, în direcția Aeroportului. „Satul German” este situat departe de aglomerația urbană și este înconjurat de multă vegetație. Orășelul se va întinde pe o suprafață de 800 mii mp, va avea doar 38 de blocuri de până la cinci etaje și 800 de vile, construite conform celor mai înalte standarde europene de eficiență energetică: locuințe de tip duplex, townhouse, case individuale cu unu și două niveluri. Mai multe informații despre proiect, tipurile de locuințe și oferte găsiți la Departamentul Vânzări - +373 22 99 11 11, +373 78 99 22 11, email - [email protected].

Opinia ta contează. Comentează!