Jurnalul orei 19, 25 Octombrie
Jurnalul orei 19:00 25 octombrie 2022, 21:34 | 868

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1.Riscul de deconectări masive de la rețeaua de curent există în continuare, atenționează autoritățile, în timp ce la Centrala de la Cuciurgan a fost înregistrată azi o situație de avarie, care a provocat un deficit suplimentar de energie electrică. Oamenii spun însă că sunt gata să facă economie de curent. Este important să fim solidari acum, spun ei.

2. După o noapte petrecută în cort, alături de protestatari, deputatul Partidului Șor, Marina Tauber, revine în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia a fost luată astăzi de Curtea de Apel Chișinău.

3. Rishi Sunak este, oficial, noul prim-ministru al Marii Britanii, după ce a fost primit de regele Charles al III-lea, care i-a încredințat formarea Guvernului. În primul său discurs, Rishi Sunak a anunțat că urmează decizii dificile. Despre ce este vorba, vă spunem la știri.

4. Dramaturgul Constantin Cheianu, realizatorul emisiunii ”Ora de Ras” de la Jurnal TV, a primit Premiul Național ediția 2022. În acest an, premiul național a ajuns la opt persoane, care au excelat în științe, muzică, artă și literatură.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie