Patrula Jurnal TV, 23 Aprilie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Fostul deputat PD, Vladimir Andronachi, a fost eliberat din Penitenciarul nr. 13 și plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia a fost pronunțată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Vicepreședintele Curții Supreme de Justiție, Tamara Chișca-Doneva, vizată anterior într-un dosar pentru îmbogățire ilicită, a fost numită președinte interimar al instituției. Tamara Chișca-Doneva se află în funcție din 7 aprilie curent, însă anunțul a fost făcut public abia peste câteva săptămâni de către membrii Consiliului Superior al Magistraturii.

Ilan Șor ar putea fi, totuși, extrădat în Republica Moldova. Cel puțin asta spune șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin. Ilan Șor a apărut în baza de date a persoanelor căutate de Interpol și poate fi arestat în orice moment, a precizat Dragalin. Procurorii au pus sechestru pe bunuri, care-i aparțineau lui Șor, în valoare de peste 1,36 miliarde de lei.

Opinia ta contează. Comentează!