Fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost scos de sub urmărire penală în dosarul intentat pentru îmbogățire ilicită
Justiţie 26 iunie 2020, 20:20 | 1046

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost scos de sub urmărire penală în dosarul intentat pentru îmbogățire ilicită. O ordonanță în acest sens a fost semnată de Stela Barbă, procuror în Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Motivul scoaterii lui Morari de sub urmărire penală constă în faptul că procurorii nu au reușit să acumuleze probele pentru a-l învinui în acest dosar. Procurorul a mai invocat că în perioada februarie-martie, au fost expediate comisii rogatorii în șase țări și au fost dispuse mai multe expertize judiciare însă acestea nu au fost executate, iar termenul de șase luni de aflare a lui Viorel Morari în calitate de bănuit a expirat în data de 19 iunie. Anunțul despre inițierea unui dosar penal pe numele lui Viorel Morari, pe motiv de îmbogățire ilicită și spălare de bani în proporții deosebit de mari a fost făcut de procurorul general, Alexandr Stoianoglo, în data de 12 februarie. 

Opinia ta contează. Comentează!