Meteo, 2 Februarie
Meteo 2 februarie 2024, 21:33 | 345

Prezentat de Felicia Jenunchi

În acest weekend sunt asteptate maxime de pana la plus 13 grade in regiunea de sud, meteorologii au anuntat cer noros, cu o probabilitate de lapovita si ploaie slaba sambata in localitatile nordice. Plus 5 grade se vor inregistra sambata la Chisinau, noaptea va fi minus unu, iar vantul va sufla din vest cu rafale de pana la 18 kilometri la ora. In orasele nordice vor fi intre plus doua si plus 3 grade, in cele sudice intre plus 6 si plus 7 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 7 grade se vor inregistra la București, Timisoara si Constanta. Insorit va fi la Craiova, cu maxime de pana la plus 8 grade. Innorat va fi la Iasi si Cluj, cu plus 6 si plus 4 grade.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 17 grade vor fi la Lisabona, plus 15 la Madrid. Innorat va fi la Londra, Paris si Amsterdam, mercurul din termometre va indica maxime de pana la plus 13, plus 12 si plus 10 grade. Innorat va fi la Viena si la Berlin, cu maxime de pana la plus 9 si plus 10 grade. Plus 16 grade cu soare vor fi la Roma. Plus 6 grade vor indica termometrele la Kiev. La Atena va fi partial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie