Patrula Jurnal TV, 5 Decembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Natalia Moloșag nu vede o problemă în faptul că Dumitru Godorog o însoțea peste tot. Godorog activa în calitate de șofer, bodyguard, i-a lipit tapete în birou, a umflat roțile mașinilor din curte, a pus becuri, iar pe ea a făcut-o „funcțională”, a declarat Moloșag într-o conferință de presă. A reacționat apoi și Dumitru Godorog. Acesta susține că prezența sa la mai multe evenimente alături de Natalia Moloșag nu a afectat în vreun fel imaginea instituției și crede că demisia este un preț prea mare pe care îl plătește Moloșag.

A urcat la volan deși abia se ținea pe picioare. Este vorba de un bărbat de 43 de ani, care a fost oprit de polițiști pe străzile Chișinăului. Aparatul Drager a arătat o concentrație de 1,44 mg/l alcool în aerul expirat de către individ. Potrivit martorilor, șoferul era la un pas să lovească un pieton.

Notarul Olga Bondarciuc, al cărei nume a ajuns în spațiul public după ce a legalizat mai multe tranzacții cu implicarea firmelor fostului lider PD, Vladimir Plahotniuc, a cerut azil politic în Belgia. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

Opinia ta contează. Comentează!