Jurnalul orei 19, 30 Ianuarie
Jurnalul orei 19:00 30 ianuarie 2024, 20:13 | 775

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Examinarea dosarelor candidaților care aspiră la fotoliul de procuror general a fost amânată pentru săptămâna viitoare. Decizia a fost luată astăzi de Consiliul Superior al Procurorilor. Ce neconformități au depistat membrii CSP, vă spunem la știri!

Fata care a născut la 11 ani va primi asistența medicală și sprijinul psiho-emoțional necesar. În afară de aceasta, vor fi depuse toate eforturile ca minora, care a devenit mamă, să revină la studii. Declarațiile au fost făcute de avocatul poporului pentru drepturile copilului. Ce spun despre acest caz instituțiile responsabile, aflați imediat!

Arcul de Triumf din Chișinău degradează zilnic din cauza factorilor naturali, dar și din cauza indiferenței autorităților. În timp ce municipalitatea și Ministerul Culturii își pasează responsabilitățile, un monument istoric riscă să fie măcinat de timp.

Sprijinirea Ucrainei nu este un gest filantropic, ci o investiție în propria noastră securitate, iar dacă dorim o pace durabilă, trebuie să oferim Ucrainei mai multe arme și muniții. Este mesajul pe care l-a transmis la Washington secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie