Meteo, 5 Iunie
Meteo 5 iunie 2023, 22:11 | 411

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta sunt asteptate si maxime de pana la plus 28-29 de grade. Maine, 6 iunie, maximele nu vor depasi plus 28 de grade, cerul va fi in mare parte innorat pe tot teritoriul republicii, fara precipitatii. Regiunea de nord a republicii este caracterizata de maxime de pana la plus 24 de grade, in localitatile sudice se vor inregistra maxime intre plus 27 si plus 28 de grade. In capitala se vor atesta plus 26 de grade, pe timp de noapte vor fi plus 14, vantul va sufla cu pana la 9 km la ora.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 27 de grade se vor inregistra la Bucuresti, se prevede cer variabil. Plus 26 de grade se vor atesta in orasele Iasi și Craiova. Precipitatii sunt prognozate la Timisoara. Innorat va fi la Cluj, cu plus 25.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 27 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 28 la Madrid. Se prevede cer variabil in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 19, plus 27 si plus 21 de grade Celsius. Precipitatii sunt prognozate la Roma, la Viena meteorologii anunta ploi. Cerul va fi innorat la Berlin. Plus 27 de grade vor fi la Varsovia. La Kiev va fi partial innorat. 28 de grade se vor atesta la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie