Jurnalul orei 15, 14 Iulie
Jurnalul orei 15:00 14 iulie 2023, 20:50 | 566

Prezentat de Călin Jucovschi

Natalia Gavrilița aspiră la o nouă funcție. Fostul premier a anunțat astăzi că a decis să depună dosarul pentru funcția de membru al Consiliului de Supraveghere al Băncii Naționale.

A absolvit Facultatea filologie și Istorie a Universității Pedagogice „Ion Creangă”, fiind acum cu a doua diplomă de specialist în domeniu. ”Niciodată nu e târziu să înveți ceva nou”, afirmă proaspătul absolvent Ivan Gherman. Până aici, nimic ieșit din comun. Interesant este faptul că bărbatul s-a făcut student când avea peste 60 de ani.

Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, cel al Educației, Anatolie Topală, dar și ministrul Infrastructurii, Lilia Dabija, au demisionat. Anunțul a fost făcut de premierul, Dorin Recean, într-un briefing la Guvern. Șeful Executivului a declarat că luni va propune președintelui, Maia Sandu, lista noilor miniștri pentru aceste portofolii. Remanierile guvernamentale vin după ce Recean a anunțat miercuri că, vineri, vor fi luate decizii dificile, dar absolut necesare, ca urmare a atacului armat de la Aeroport, soldat cu doi morți.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie