Jurnalul orei 19, 3 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 3 aprilie 2024, 22:19 | 739

Prezentat de Călin Jucovschi

Cele mai importante titluri ale ediției:

Asupra licitațiilor de achiziții publice, pe care le organizează Chișinău-Gaz și alte companii de profil, planează semnul suspiciunii. Unii operatori economici au observat că de fiecare dată, la licitațiile respective câștigă aceleași companii, chiar dacă altele propun un preț mult mai atractiv.

Vameșul Constantin Brașovschi, fiul fostului deputat PD, Gheorghe Brașovschi, va sta următoarele 30 de zile în arest, după gratii. Alți doi inspectori vamali au fost plasați în arest la domiciliu. Măsurile au fost aplicate în dosarul mitei de la Aeroportul Chișinău.

Exporturile de la Uzina „Electromaș” din Tiraspol nu pot fi aprobate, fiindcă unele produse de acolo pot fi utilizate în scopuri militare. Este reacția membrilor Guvernului, după ce presa din stânga Nistrului a acuzat Chișinăul de faptul că uzina respectivă și-a sistat activitatea.

Un cutremur cu magnitudinea de 7,4 grade a lovit insula Taiwan în această dimineață. Cel puțin 150 de persoane au fost prinse sub dărâmături, nouă oameni și-au pierdut viața, iar peste 900 sunt răniți. Zeci de clădiri s-au prăbușit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie