În cele șapte zile de competiție, Tibi Ușeriu a reușit să parcurgă 300 de mile, adică peste 480 de kilometri. El a trecut linia de sosire al doilea, fiind unul dintre cei doi sportivi care au parcurs întreaga distanță.

MESAJUL LUI TIBI UȘERIU

Am ajuns la capăt, deși drumul ăsta părea la un moment dat fără capăt. Vă mulțumesc enorm pentru susținere. Fără gândurile voastre bune, jur că m-aș fi pierdut pe drum. (...) Să nu uităm că visurile noastre, ale fiecăruia, fie ele mici sau mari, chiar contează. Fără idealuri, mă tem că am dispărea. Așadar, să nu renunțăm la ele orice ar fi. Vă mulțumesc, ne vedem acasă!

sursa: facebook.com

a scris Tibi Ușeriu pe pagina sa de Facebook după ce a trecut linia de sosire a ultramaratonului arctic din Canada. El a câștigat trei la rând cel mai dur maraton din lume, „6633 Arctic Ultra”. Anul trecut, a fost nevoit să renunțe la cursa „Yukon Arctic Ultra”, care are loc la Cercul Polar, după ce a înghețat în somn și a suferit degerături grave la un picior, fiind internat într-un spital din Canada. Și de această dată, Tibi Ușeriu a fost ambasadorul proiectului „Via Transilvanica”, un traseu turistic de o mie de kilometri, care va lega Drobeta Turnu Severin de Putna și va putea fi parcurs de toți pasionații de drumeții și de cicliști. Lucrările la „Via Transilvanica” au început în Anul Centenarului și se desfășoară în baza unor donații făcute de companii și persoane fizice.