Jurnalul orei 17, 2 Martie
Jurnalul orei 17:00 4 martie 2024, 18:00 | 532

Prezentat de Călin Jucovschi

Olesea Vârlan a demisionat din funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor, cererea acesteia fiind aprobată astăzi de CSP. Vârlan a fost acuzată că ar fi viciat concursul pentru funcția de procuror general, depunctându-l nejustificat pe Ion Munteanu. Tot astăzi, Igor Demciucin a fost destituit din funcția de adjunct al procurorului general interimar, în locul acestuia fiind numit procurorul Sergiu Brigai.

Situație confuză în lumea luptelor! Antrenorul Anastasiei Nichita, Andrei Chiperi, și-ar fi atribuit titlul „Cel mai bun antrenor de lupte feminine din Europa”. De fapt, acesta trebuia să transmită premiul lui Tudor Cârlan, fostul antrenor al Anastasiei. Cel puțin asta reiese dintr-o scrisoare oficială a Federației Europene de Lupte, care a fost trimisă după o lună de la înmânarea premiului. „Andrei Chiperi nu are nicio vină”, a declarat Federația Națională de Lupte.

Situația asistenților personali rămâne încă incertă. În această săptămână, subiectul va fi examinat la Parlament, unde reprezentanții Primăriei vor prezenta o soluție. Despre acest lucru a vorbit astăzi în ședința primăriei șeful Direcției asistență medicală și socială a municipiului Chișinău, Vladimir Bolocan, fără a da amănunte. „După discuții vom veni cu detalii”, a punctat Bolocan.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie