Patrula Jurnal TV, 20 Noiembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Doi indivizi, complici într-un dosar de trafic de droguri din Spania, de peste patru milioane de lei, au fost trimiși în judecată. Ei erau membrii unui grup afiliat organizației criminale „Borman”, precizează Procuratura Generală.

Fostul șef de la Calea Ferată din Moldova, Iurie Topală, rămâne în arest. Curtea de Apel Chișinău a respins recursul avocaților, care nu erau de acord cu măsura preventivă impusă anterior. Topală, care riscă acum până la 12 ani de închisoare, a fost prezent la judecată prin teleconferință.

Procurorii îi acuză pe avocații lui Vladimir Plahotniuc de tergiversarea finalizării urmăririi penale pe dosarul numit generic „Frauda bancară”. Apărarea fostului lider PD a reușit să obțină, invocând diverse motive, amânarea a șase ședințe de judecată, afirmă procurorii anticorupție. Avocații lui Plahotniuc nu au reacționat, deocamdată.

Opinia ta contează. Comentează!