Jurnalul orei 15, 9 Iunie
Jurnalul orei 15:00 9 iunie 2021, 16:51 | 922

Prezentat de Eugenia Apostu

Iurie Sadovnic a fost condus astăzi pe ultimul drum. Ceremonia de rămas bun a avut loc la Catedrala ”Sf. Teodora de la Sihla”, de unde trupul neînsuflețit al artistului a fost dus la Cimitirul din strada Armenească. ”Este o pierdere imensă”, au declarat cei care au venit să-l vadă pentru ultima oară.

Ploaia a făcut prăpăd aseară în mai multe localități. Pe alocuri a plouat cu grindină cât cireașa de mare, afirmă sătenii din Ialoveni. În alte părți, intemperia a afectat zeci de hectare de livezi și de culturi agricole. Comisiile pentru situații excepționale evaluează pagubele, iar meteorologii spun că ploile vor continua în perioada imediat următoare.

Pistoale și cadouri de preț pentru șefi din cadrul Poliției de Frontieră. Mai mulți șefi din cadrul instituției, dar și secretarul general al Ministerului de Interne, Ianuș Erhan, ar urma să primească mâine cadou pistoale cu ocazia împlinirii a 29 de ani de la crearea Poliției de Frontieră. Cu acest prilej, din bugetul instituției au fost realocate 132 de mii de lei. Informația ne-a fost furnizată de surse din interiorul instituțiilor de stat. Contactat pentru o reacție, șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Petru Corduneanu, s-a eschivat de la un răspuns tranșant în privința evenimentului închis de mâine, dar ne-a invitat la ceremonia publică de poimâine.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie