Meteo, 23 Martie
Meteo 23 martie 2023, 20:33 | 316

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre plus 15 si plus 20 de grade Celsius, se prevede cer noros in toate localitatile, nu sunt prognozate precipitatii. Pe timp de noapte meteorologii anunta minime de pana la plus 3 grade. Plus 18 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 7 grade, iar vantul sudic va sufla cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 15 si plus 16. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 20 de grade, vor fi plus 7, plus 8 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 21 de grade se vor inregistra la Bucuresti, se prevede cer variabil. In orasele Iasi, Cluj si Craiova se vor atesta 21 de grade si va fi partial innorat. In mare parte insorit va fi la Constanta, cu plus 13 grade.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 19 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 20 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra si Paris, cu maxime de pana la plus 12 si respectiv plus 16 grade. Averse sunt asteptate la Amsterdam, cu plus 13 grade. Partial innorat va fi la Roma, plus 19 grade anunta meteorologii. Precipitatii sunt prognozate la Berlin si Viena, cu plus 14 si respectiv plus 20. Va ploua la Varsovia. Insorit va fi la Atena. Plus 18 grade se vor inregistra la Kiev, cerul va fi acoperit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie