Jurnalul orei 17, 13 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 13 decembrie 2022, 20:19 | 871

Prezentat de Vasile Luchianu

Eva Kaili a fost demisă din funcția de vicepreședinte al Parlamentului European. Moțiunea a fost votată de 625 de deputați europeni. Unul singur a fost împotrivă. Șefii tuturor grupurilor politice au lansat anterior procedura de demitere a lui Kaili.

Timp de jumătate de an, carburanții s-au ieftinit cu circa 30%, pe piața locală, și au ajuns la nivelul de până la începerea războiului ruso-ucrainean. Este o consecință a diminuării prețurilor produselor petroliere pe piața internațională. Mâine, benzina scade sub un nou prag psihologic, cel de 23 de lei litrul. Se va ieftini și motorina.

Sala Teatrului Național „Sartiricus" a fost aseară arhiplină, la Gala Premiilor Uniunii Teatrale din Moldova. Rând pe rând, în scenă au urcat cei, care au meritat toate aplauzele. La categoria ”Cel mai bun spectacol” a fost premiat spectacolul „Frunze de dor”, montat de Teatrul Național „M. Eminescu” și spectacolul „Țara nevăzătorilor”, montat la Teatrul Naţional Găgăuz „Dionis Tanasoglu" din Ceadîr-Lunga.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie