Maxim Galkin, un critic al regimului Putin, a vorbit în limba română la Chișinău
Cultură 14 octombrie 2022, 20:27 | 1164

Show nemaivăzut la Palatul Național! Artistul rus Maxim Galkin, un oponent al lui Putin, a ieși aseară în fața publicului, uimindu-l cu un discurs perfect în română. Reacția spectatorilor a fost una pe potrivă. Performanța lui Maxim Galkin a fost apreciată cu fervență.

În stilul său consacrat, artistul a declarat că în sală sunt și cunoscuții săi din Rusia, care nu înțeleg absolut nimic.

În doar câteva ore, secvența video cu Galkin ”românul” a reușit să adune zeci de mii de vizualizări pe rețelele de socializare.

Galkin a creat o atmosferă inedită la Palatul Național, luând în glumă faptul că trebuia să-și înceapă concertul cu anunțul - „Eu sunt spion”.

Publicul a rămas uimit de performanța lui Maxim Galkin, care a demonstrat o bună cunoaștere a limbii române, deși nu a fost pentru prima oară. În 2014, artistul rus a rostit un mesaj de mulțumire pentru toți oamenii, care au venit la concertul său din Piața Marii Adunări Naționale. Atunci, Galkin a recunoscut că nu a înțeles prea multe din ce a spus.

De la începutul invaziei ruse în Ucraina, Maxim Galkin a criticat în repetate rânduri acțiunile Kremlinului. El și soția sa, Ala Pugaciova, au părăsit Federația Rusă, devenind astfel ținta atacurilor dure din partea propagandiștilor de la Moscova.

Opinia ta contează. Comentează!