Patrula Jurnal TV, 4 Decembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Peste 150 de ofițeri, din Republica Moldova și Ucraina, au descins cu percheziții pentru a anihila activitatea unui grup infracțional. 14 percheziții au fost făcute la cinci indivizi, din Cahul și Chișinău, care ar avea legături cu grupurile criminale din regiunea transnistreană. 30 de percheziții au fost efectuate în regiunea Odesa, la nouă persoane.

Republica Moldova este un partener al NATO și este o dorință reciprocă de a lucră îndeaproape, pe anumite domenii. Precizarea a fost făcută de către secretarul general al Alianței nord-atlantice, Jens Stoltenberg, fiind întrebat de către reporterul nostru Iulia Sarivan care sunt capacitățile NATO de a reduce din pericolul de securitate pentru Republica Moldova.

Luptele de lângă Avdeevka, un oraș de pe linia frontului din estul Ucrainei, s-au intensificat în ultima vreme, forțele ruse încercând să-l încercuiască. BBC scrie că autoritățile fac apel la cetățenii rămași să fie evacuați de urgență și avertizează că mulți oameni care locuiesc în subsoluri, fără curent, gaz și apă, nu vor supraviețui acestei ierni. O echipă BBC a mers să vadă cum se descurcă civilii ucraineni care se adăpostesc de bombele rușilor.

Opinia ta contează. Comentează!