Image-Description
Cum a fost surprins Cristiano Ronaldo după un nou meci în care nu a reușit să marcheze pentru Juventus
Sport 4 septembrie 2018, 11:30 | 1540

Cristiano Ronaldo nu a început cum și-ar fi dorit primul sezon la Juventus, portughezul nereușind să marcheze niciun gol până la acest moment, cu toate că a disputat trei meciuri pentru campioana Italiei.

Cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" nu s-a "lipit" de gol nici la Parma, însă Juve s-a impus cu 2-1 şi are maximum de puncte după trei etape din Serie A. Cu toate astea, Cristiano Ronaldo nu-și petrece timpul la sală sau la antrenamente, asa cum ne-a obișnuit, ci continuă să se distreze ca și cum ar fi în vacanță, alături de iubita sa, Georgina Rodriguez.

Argentinianca a publicat o imagine pe Instagram în care se relaxează, facând plajă, pe un yacht. "Ce bine e să simți o îmbrățișare caldă atunci când îți e frig", a scris Georgina în descrierea fotografiei.

Altfel, în cele trei meciuri oficiale pentru Juventus, Cristiano Ronaldo a încercat ca nimeni altul porţile adverse. A avut nu mai puţin de 23 de şuturi, adică mai mult decât orice alt jucător din top 5 ligi europene care n-a marcat în actuala stagiune.

Cristiano Ronaldo a fost cumpărat în această vară de Juventus de la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, plus 12 drept bonusuri.

Lusitanul a jucat nouă ani la Real Madrid şi a devenit golgheterul all-time al "galacticilor": a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri disputate în nouă ani pentru trupa din capitala Spaniei, în toate competiţiile.

Următoarea şansă de a marca pentru Ronaldo vine abia peste două săptămâni, contra lui Sassuolo, în condiţiile pauzei pentru meciurile naţionalelor. Starul lui Juventus i-a cerut selecţionerului Portugaliei, Fernando Santos, să nu îl convoace pentru meciurile cu Croaţia şi Italia, special pentru a se acomoda mai bine la noua sa echipă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie