Jurnalul Sportiv, 30 Noiembrie
Sport 30 noiembrie 2021, 22:14 | 939

Presa internaţională a fost mai degrabă constatativă decât exuberantă după anunţarea câştigătorului, foarte mulţi fiind de părere că Lewandowski merita mai mult decât Leo acest trofeu. De altfel, Bild consideră chiar scandaloasă ierarhia, în condiţiile în care atacantul lui Bayern are cifre senzaţionale în ultimii doi ani, dar a terminat pe locul secund. "Scandalos! Lewandowski a terminat al doilea", au titrat cei de la Bild.

Leo Messi a câștigat al 7-lea său Balon de Aur, într-o gală care s-a desfășurat la Paris. Argentinianul a triumfat în bătălia pentru cel mai prestigios premiu individual, în ciuda faptului că mulți dintre specialiști îl vedeau pe Robert Lewandowski un câștigător meritoriu.

Sediul clubului Juventus Torino a fost percheziţionat de poliţia financiară, în legătură cu zeci de transferuri de jucători care ar fi dus la câştiguri de capital suspecte, potrivit Gazzetta dello Sport.

Neymar s-a accidentat în finalul meciului cu Saint-Etienne, câștigat de PSG cu 3-1 în runda a 15-a din Ligue 1. Brazilianul a fost victima unei intrări dure a lui Yvan Macon, a urlat de durere și a părăsit terenul în lacrimi.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie