Meteo, 29 Martie
Meteo 29 martie 2024, 20:21 | 371

Prezentat de Felicia Jenunchi

Se asteapta un weekend cald, cu maxime de pana la plus 25 de grade si cer variabil in toate localitatile. Plus 21 de grade se vor inregistra sambata la Chisinau, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la plus 7 grade, iar vantul va sufla din sud cu rafale de pana la 9 kilometri la ora. In orasele nordice vor fi intre plus 19 si plus 20 de grade, in cele sudice maximele se vor situa intre plus 22 si plus 24 de grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 24 grade se vor inregistra la Bucuresti, Craiova si Cluj, cu cer predominant innorat la Bucuresti si Craiova. Cu un grad mai cald va fi la Timisoara. Plus 16 grade vor indica termometrele la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 14 grade vor fi la Lisabona, plus 11 la Madrid. In mare parte innorat va fi la Londra si Amsterdam, cu plus 14 si plus 12 grade Celsius. Meteorologii anunta ploi slabe la Paris, maximele nu vor depasi plus 13 grade Celsius. Innorat va fi la Roma. Plus 21 de grade se vor inregistra la Viena si la Berlin. Plus 18 grade vor indica termometrele la Kiev. La Atena va fi partial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie