Jurnalul orei 15, 1 Februarie
Jurnalul orei 15:00 1 februarie 2022, 17:51 | 697

Prezentat de Eugenia Apostu

Pentru a tempera creșterea prețurilor, trebuie folosite toate instrumentele legale! Este convingerea președintelui Maia Sandu exprimată aseară, la ședința Consiliului Suprem de Securitate, în cadrul căreia, Banca Națională a prezentat un raport. Discuțiile au durat cinci ore

Procuratura Generală ne anunță că va investiga toate materialele din presă, care a relatat despre o adunare a procurorilor într-un local din Chișinău, unde s-a chefuit în ciuda restricțiilor impuse de Comisia Națională Excepțională pentru Sănătate Publică. La petrecea organizată într-un club de noapte de pe strada Nicolae Dimo erau peste 400 de oameni.

Când prețul de achiziție al gazelor rusești crește, șeful MoldovaGaz insistă ca și tariful să fie majorat imediat - iar acum, când prețul de import scade, Vadim Ceban spune că tariful trebuie menținut. Într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare acesta susține că MoldovaGaz ar avea de acoperit niște devieri financiare negative de două miliarde de lei. Se întâmplă în condițiile în care, de patru luni, întreprinderea moldo-rusă achită la zi toate plățile curente, cu sprijinul generos al Guvernului, iar datoriile istorice imputate de Gazprom sunt puse de-o parte, până la verificarea lor în cadrul unui audit independent.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie