Patrula Jurnal TV, 2 Aprilie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Cazurile de corupție la nivel înalt vor fi investigate de Procuratura Anticorupție, iar Centrul Național Anticorupție va investiga corupția sistemică. Parlamentul a votat pentru delimitarea competențelor celor două instituții, în prima lectură.

Șoferul mașinii, implicat în accidentul de pe viaduct, s-a ales cu toate bunurile sechestrate. Decizia a fost luată joi de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Asta după ce miercuri, în prima ședință din acest dosar, avocatul Marcelei Paladi, victimă a accidentului, a depus demersul pentru a putea fi încasat prejudiciul moral. Inculpatul Gheorghe Begu a pledat vinovat în fața instanței.

Igor Dodon, soția acestuia, Galina Dodon, și un medic sunt învinuiți în cadrul unui nou dosar penal. Potrivit Procuraturii Anticorupție, cei trei au confecționat, deținut și folosit un certificat medical fals. Cei trei vor compărea pe banca acuzaților. Dodon afirmă că este vorba despre un dosar cusut cu ață albă.

Opinia ta contează. Comentează!